KAPACITET I NOD

Vi finns etablerade i flera strategiska knytpunkter vilket gör att vi har möjlighet att tillhandahålla er ett eget unikt nät i vårt stamnät. Vårt nät är anslutet till de flesta klustren och aktörerna som finns på marknaden. Detta för att ge er som kund den bästa upplevelsen. Kontakta oss gärna så vi får veta mer om vilken typ av anslutning ni är i behov av.


KONTAKTA OSS

TRANSIT

Om ni har en egen fiber eller hanterar era egna IP-nummer så har vi möjlighet att erbjuda er en anslutning där ni får möjligheten att nyttja hela vårt nät, endera för att komma ut på internet eller för att ansluta mot en specifik plats. Vi är specialister och har flera års erfarenhet av denna typ av lösningar. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert.


KONTAKTA OSS

NNI

Säljer ni förbindelser till era kunder eller önskar ni möjligheten att hantera era förbindelser själva? Har ni ett eget nät kan ni transportera det genom vårt och på vis nyttja hela vår uppsättning och infrastruktur. Med ett NNI får ni full kontroll och kan själva administrera era förbindelser i vårt nät. Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi kan jobba tillsammans!


KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor, jobbar ni mycket hemifrån eller är ni trött på klienter som strular? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ert kontor? Vi anpassar våra lösningar efter era behov.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN