KAPACITET I NOD

Vi finns etablerade i strategiska knytpunkter vilket gör att vi har möjlighet att tillhandahålla er ett eget unikt nät i vårt stamnät. Vårt nät är anslutet till de flesta klusterna och aktörerna som finns på marknaden. Detta för att ge er som kund den bästa upplevelsen. Har ni själva en förbindelse och önskar att ansluta till internet eller behöver ni hög bandbredd? Kontakta oss gärna så vi får veta mer om vilken typ av anslutning ni är i behov av.


KONTAKTA OSS

TRANSIT

Har eller hyr ni egen fiber? Har ni eller hanterar ni era egna IP-nummer? Då har vi möjlighet att erbjuda er en anslutning där ni får möjligheten att nyttja hela vårt nät. Endera för att komma ut på internet eller för att ansluta mot en specifik plats. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd lösning.


KONTAKTA OSS

NNI (Network-to-network interface)

Säljer ni själva förbindelser till era kunder eller önskar ni att hantera era förbindelser själva? Har ni ett eget nät som ni önskar att transportera genom vårt nät har vi möjlighet att etablera ett NNI gentemot ert befintliga nät. På så sätt får ni full kontroll och kan själva administrera förbindelser i vår infrastruktur. Kontakta oss gärna för att veta mer.


KONTAKTA OSS

BREDBAND

Vi finns idag etablerade i flera stadsnät i norra Sverige där vi har möjlighet att leverera hela stadsnätens tjänsteutbud.


LÄS MER

KAPACITET

Har ni själva en förbindelse och önskar att ansluta till internet eller önskar ni att transportera er data genom vårt nät?


LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor eller jobbar ni mycket hemifrån? Trött på klienter som tenderar att strula? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ett av era kontor?


LÄS MER