BRF & SAMFÄLLIGHET

Vi har flera års erfarenhet av att arbeta tillsammans med bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi utvärderar alltid alla möjligheter och förutsättningar för att kunna ge er en så fördelaktig lösning som möjligt. En snabb och stabil uppkoppling är för oss inget säljargument, det är standard. Det personliga och att ge er en service i världsklass är av största vikt!


KONTAKTA OSS

FASTIGHETSÄGARE & BYGGHERRAR

Är ni fastighetsägare, har ett företagshotell eller är i byggfasen så har vi möjlighet att kunna erbjuda er kostnadseffektiva och prisvärda gruppanslutningar. Vi skräddarsyr alltid dessa utifrån varje situations unika förutsättningar och behov. Vi hjälper till från start till mål så att ni slipper bekymra er och lugnt kan luta er tillbaka och känna er i trygga händer!


KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor, jobbar ni mycket hemifrån eller är ni trött på klienter som strular? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ert kontor? Vi anpassar våra lösningar efter era behov.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN