BRF & SAMFÄLLIGHET

Vi har flera års erfarenhet av att arbeta tillsammans med bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi utvärderar alltid alla möjligheter och förutsättningar för att kunna ge er en så fördelaktig lösning som möjligt. En snabb och stabil uppkoppling är för oss inget säljargument, det är standard. Det personliga och att ge er en service i världsklass är av största vikt!


KONTAKTA OSS

FASTIGHETSÄGARE & BYGGHERRAR

Är ni fastighetsägare, har ett företagshotell eller är i byggfasen så har vi möjlighet att kunna erbjuda er kostnadseffektiva och prisvärda gruppanslutningar. Vi skräddarsyr alltid dessa utifrån varje situations unika förutsättningar och behov. Vi hjälper till från start till mål så att ni slipper bekymra er och lugnt kan luta er tillbaka och känna er i trygga händer!


KONTAKTA OSS

LÄS MER

BREDBAND

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

OFFERTFÖRFRÅGAN