SVARTFIBER

Har ni en förening, företagshotell eller en fastighet ni önskar att ansluta kollektivt eller behöver ni helt enkelt en dedikerad anslutning av högsta klass? 1, 10 eller 100 Gigabit?... För oss är det viktiga ert behov och inte ett redan paketerat erbjudande - det anpassar vi efter era önskemål. Har ni själva en förbindelse idag så kan ni även koppla upp er direkt mot vår utrustning.


KONTAKTA OSS

KAPACITET

Vi levererar dedikerade anslutningar där vi jobbar oberoende gentemot våra underleverantörer. Vi utvärderar alltid alla möjligheter för att kunna leverera bästa tänkbara lösning. Är det hög bandbredd eller möjlighet att bygga eller brygga ert nät genom vårt så finns det bara möjligheter. Vi tillhandahåller svartfiber, kapacitet, våglängder, E-VPN och IP-VPN nationellt. Kontakta oss för personlig service.


KONTAKTA OSS

KAPACITET I NOD

Har ni själva en förbindelse och önskar att ansluta till internet eller önskar ni att transportera er data genom vårt nät?


LÄS MER

TRANSIT

Hanterar ni era egna IP-nummer har ni möjlighet att nyttja hela vårt nät och få åtkomst till både internet och de kluster och aktörer vi själva nyttjar.


LÄS MER

NNI

Vi har möjlighet att tillhandahålla er en brygga till vårt nät som gör att ni själva kan avropa förbindelser och hantera dessa genom vår redan etablerade infrastruktur.


LÄS MER