SVARTFIBER

Har ni en förening, företagshotell eller en fastighet ni önskar att ansluta kollektivt eller behöver ni helt enkelt en dedikerad anslutning av högsta klass? 1 eller 100 Gigabit är för oss inte det viktiga, utan ert behov. Vi anpassar alltid vårt erbjudande utifrån efter era önskemål. Har ni själva en förbindelse idag så kan ni även ansluta er direkt mot vår utrustning och nät!


KONTAKTA OSS

KAPACITET

Vi levererar dedikerade anslutningar och förbindelser nationellt där vi jobbar oberoende gentemot våra underleverantörer. Vi utvärderar alltid alla möjligheter för att kunna leverera bästa tänkbara lösning. Önskar ni att kunna paketera våra tjänster eller sälja vidare till era kunder så finns det bara möjligheter hos oss. Kontakta oss för personlig service!


KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor, jobbar ni mycket hemifrån eller är ni trött på klienter som strular? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ert kontor? Vi anpassar våra lösningar efter era behov.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN