CO-LOCATION

Vi ser fortfarande att många företag förvarar sin serverutrustning på kontoret. Som ett led i att säkra er data och era applikationer kan ni flytta er utrustning till våra datacenter. Ni slipper tänka på egen kylanläggning, redundant el eller skalskydd - vi tar hand om detta. Vi har överlämningspunkter från de flesta fiberägarna på marknaden, så har ni specifika önskemål så tveka inte att ta dialogen med oss.


KONTAKTA OSS

VPS

Står ni i färd med att investera i en ny server eller planerar ni att flytta er befintliga miljö till molnet? Med en molnserver slipper ni dyra implementeringskostnader och betalar bara för den kapacitet ni nyttjar. Vi samarbetar med flera datacenter i Sverige för att kunna tillgodose stora som små behov.


KONTAKTA OSS

KAPACITET

Har ni själva en förbindelse och önskar att ansluta till internet eller önskar ni att transportera er data genom vårt nät?


LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor eller jobbar ni mycket hemifrån? Trött på klienter som tenderar att strula? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ett av era kontor?


LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör och tillsammans med vår spetskompetens så ser vi bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det vad vi brinner för.


LÄS MER