CO-LOCATION

Vi ser fortfarande att många företag förvarar sin server i en skrubb på kontoret. Vi hjälper er att säkra era applikationer och data genom att flytta er utrustning till ett säkert datacenter. Ni slipper tänka på egen kylanläggning, redundant el eller skalskydd. Vi samarbetar med flera datacenter för att alltid kunna ge dig som kund de bästa förutsättningarna.


KONTAKTA OSS

VPS

Står ni i färd med att investera i en ny server eller planerar ni att flytta er befintliga miljö till molnet? Med en molnserver slipper ni dyra implementeringskostnader och betalar bara för den kapacitet ni nyttjar. För att alltid kunna tillhanda de bästa lösningarna så samarbetar vi med flera datacenter i Sverige. Det gör att vi alltid kan tillgodose stora som små behov.


KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor, jobbar ni mycket hemifrån eller är ni trött på klienter som strular? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ert kontor? Vi anpassar våra lösningar efter era behov.

OFFERTFÖRFRÅGAN