SKYDDA ER DATA

DDoS blir allt vanligare vilket innebär att ett IP-nummer blir attackerat genom flertalet förfrågningar på mycket kort tid. Detta i syfte att hindra användande av tjänsten. Oftast är DDoS skydd krångliga, framför allt dyra. Vi erbjuder ett av marknadens bästa DDoS skydd från 250 kr. Givetvis beroende på era behov. I alla våra tjänster ingår rapporter och ett aktivt skydd i realtid. Möjligheter finns att anpassa trafikfiltrering, rapporter och tillgång till ett webbgränssnitt. Ni bestämmer!


KONTAKTA OSS

MER OM DDOS

DDoS står för distributed-denial-of-service som sker genom ett riktat angrepp i syfte att slå ut ett nätverk eller en förbindelse. Vanligast är överbelastningsattacker som kan slå ut tjänsten helt och hållet, i flera dagar. DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er såklart hela vägen!


KONTAKTA OSS

EN TRYGG PARTNER

Inget vi gör sker förhastat. Vi utvärderade och testade flera system och leverantörer. Eftersom vi alltid fokuserar på det vi gör bäst var det naturligt att hitta en partner som helt enkelt är bäst inom sitt område. Vi kan stolt presentera vårt samarbete med Netscout som även har Arbor Networks under sitt paraply. Netscout är världsledande i sin kategori och således det naturliga valet för oss och våra kunder!


KONTAKTA OSS

netscout-text

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor, jobbar ni mycket hemifrån eller är ni trött på klienter som strular? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ert kontor? Vi anpassar våra lösningar efter era behov.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN