EXTRA IP-NUMMER

Ibland behövs det där lilla extra. Kanske ett extra IP-nummer för att komma åt en server eller applikation? Till våra tjänster med fasta IP-nummer kan du köpa till fler.

KONTAKTA OSS

SLA

Är bredbandet kritiskt för verksamheten där service är extra viktigt eller har ni behov att kunna få hjälp mitt i natten samt utanför ordinarie öppettider? Vi hjälper mer än gärna till för att hitta den nivå som passar er bäst.

KONTAKTA OSS

BREDBAND VIA STADSNÄT

Vi finns idag etablerade i flera stadsnät i norra Sverige där vi har möjlighet att leverera hela stadsnätens tjänsteutbud. Vi sätter inte vår etikett på någon annans produkt utan värnar om att själva producera och tillhandahålla våra tjänster för att kunna ge våra kunder bästa upplevelse, service och så korta svarstider som möjligt.

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi över den lösning som passar er bäst.


LÄS MER

SVARTFIBER

Ensam är stark men tillsammans blir det även billigare! Har ni en förening, företagshotell eller en fastighet ni önskar att ansluta kollektivt eller behöver ni helt enkelt en dedikerad anslutning av högsta klass?


LÄS MER

VPN

Har ni flera kontor eller jobbar ni mycket hemifrån? Trött på klienter som tenderar att strula? Vad händer om internet skulle sluta fungera på ett av era kontor?


LÄS MER