NOMINERADE TILL UMEÅGALAN 2019

2019-09-20

Efter endast ha varit aktiva i sju månader har bolaget haft en raketstart. 84 Grams är nu även nominerade till Umeågalans pris.
Årets unga entreprenörer 2019.

- "Förutom att det är otroligt roligt och stort för oss så bekräftar det att trots vi varit aktiva under kort tid så har vi identifierat ett tydligt behov på marknaden som vi nu fått bekräftelse på. Vi är som sagt mer än bara en leverantör. Tack vare detta hoppas vi på att komma i kontakt med fler företag som precis som vi, värdesätter det lokala och att utveckla regionen."
- Navid Haghjo, VD 84 Grams.


SAMARBETE MED TELIA

2019-08-05

I vår strategi att kunna levererara tjänster nationellt känns det otroligt kul att kunna presentera nyheten att vi nu kan nyttja hela Telias nät och leverera våra mer avancerade tjänster från Ystad i söder till Kiruna i norr!


/Navid & Emil
VÄNTAN ÄR ÖVER KRAMFORS

2019-05-28

Till er företagare anslutna till Mediatekniks nät säger vi grattis! Nu kan ni äntligen välja en riktigt norrländsk leverantör. Fantastiskt roligt att få leverera tjänster i norrlands lilla Silicon Valley.


/Navid & Emil
ÄNTLIGEN HEMMA

2019-05-14

”Hellre hjälte i byn än ingen i Rom” som vi brukar säga! Otroligt glada att meddela att vi nu kan leverera alla våra tjänster på hemmaplan i Umeå Energis bredbandsnät! Nu levererar It-branschens David mot Goliat.

För att komma till portalen:
www.ume.net


/Navid & Emil
HEJ SKELLEFTEÅ

2019-05-09

Nu är vi äntligen uppe och snurrar i Skellefteå via stadsnätet SkeKraft! Förutom att vi alltid lägger vår själ i det vi gör har vi även lagt in en riktigt bra kampanj!

För att komma till portalen:
www.skekraft.net


Nu ser vi fram emot att få utveckla och växa tillsammans med er företag i Skellefteå!

/Navid & Emil
ÄNTLIGEN

2019-04-23

Efter många timmar, kaffekoppar och sena nätter så är hemsidan uppe! Vi är otroligt nöjda över resultatet och hoppas ni tycker den blev lika fin som vi. Framförallt är det en härlig känsla att vi gjort allt själva från grunden. Alla bilder är från Norrland, våra hemtrakter. 

Vi jobbar ständigt med förbättringar så håll utkik efter dessa!


Väl mött!

/Vi på 84 Grams
NYA LOKALER

2019-04-23

Vi har flyttat in i BIC Factorys lokaler där vi kommer att ha vårt huvudkontor framöver. Lokalerna är belägna mitt i Umeå centrum, Rådhusesplanaden 6F (bredvid Systembolaget). Så har ni vägarna förbi så plinga på dörren och kom in och hälsa på oss!

Bullar kan vi inte alltid garantera men självklart så bjuds det på kaffe!


Välkomna in!

/Emil & NavidOFFERTFÖRFRÅGAN