84 Grams levererar framtidens smarta kommunikations och IT-lösningar till företag och organisationer. Vi tror inte på att blanda privatkunder med företagskunder då detta mixar olika affärslogiker. Vi har ingen VIP- support och ”övrig” support. Hos oss är alla VIP-kunder.

En del av visionen med vårt företag är att det skall bli ett vad vi kallar ”Excellent Company”. Ett företag som finns kvar långt efter att vi själva är borta. Ett företag som alltid kommer utgå från kundens behov och inte vad som är bäst eller enklast för företaget. 84 Grams är och kommer alltid vara telekombranschens uppstickare, lite som David mot Goliat.

Bolagets målgrupp är i huvudsak företag och organisationer samt kollektivt anslutna kunder. Exempelvis; bostadsrättsföreningar, företagshotell, gruppanslutningar etc. Bolaget har sitt huvudkontor i Umeå och kommer att verka nationellt men med fokus på företag i Norrland.

Namnet 84 Grams kommer från en vetenskaplig studie gjord av fysikern Duncan McDougal 1907. I en studie fann han att människans vikt minskade med 21 gram i dödsögonblicket – därav tesen att människans själ väger 21 gram. Vårt företag har 4 grundare som alla lagt sin själ i det – därav namnet 84 grams.

OFFERTFÖRFRÅGAN