FIBER VPN

Skickar ni stora mängder data mellan era kontor där hastigheten eller tiden är en kritisk faktor? Har ni flera kontor där ni önskar att ansluta till internet centralt eller är det just mellan några kontor det är extra kritiskt och det är svårt att hitta en kostnadseffektiv lösning för helheten? Vi skräddarsyr alltid våra lösningar för att hitta den som passar er bäst.


KONTAKTA OSS

MOLN VPN

En smidig och flexibel lösning som är helt skalbar och gör det lätt att koppla samman era kontor. Varje enhet kommer förkonfigurerad och det behövs ingen It-tekniker för att installera eller att komma igång. Systemet övervakar sig själv och informerar vid eventuella fel eller driftstörningar. Skulle det värsta inträffa att internet går ned finns även failover funktion till mobilt bredband eller sekundär anslutning.


KONTAKTA OSS

KAPACITET I NOD

Har ni själva en förbindelse och önskar att ansluta till internet eller önskar ni att transportera er data genom vårt nät?


LÄS MER

TRANSIT

Hanterar ni era egna IP-nummer har ni möjlighet att nyttja hela vårt nät och få åtkomst till både internet och de kluster och aktörer vi själva nyttjar.


LÄS MER

NNI

Vi har möjlighet att tillhanda er en brygga till vårt nät som gör att ni själva kan avropa förbindelser och hantera dessa genom vår redan etablerade infrastruktur.


LÄS MER