FIBER VPN

Skickar ni stora mängder data mellan era kontor där hastigheten eller tiden är en kritisk faktor? Har ni flera kontor där ni önskar att ansluta till internet centralt eller är det just mellan några kontor det är extra kritiskt och det är svårt att hitta en kostnadseffektiv lösning för helheten? Vi skräddarsyr alltid våra lösningar för att hitta den som passar er bäst.


KONTAKTA OSS

MOLN VPN

En smidig och kostnadseffektiv lösning som är helt skalbar och gör det lätt att koppla samman era kontor. Varje enhet kommer förkonfigurerad och det behövs ingen it-tekniker för att komma igång. Systemet övervakar sig själv och skulle det värsta inträffa att internet går ned finns även failover funktion till mobilt bredband eller sekundär anslutning.


KONTAKTA OSS

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN