EVPN

Vi skräddarsyr alltid våra VPN-lösningar utifrån era behov. Oavsett om behovet är att skicka stora eller små mängder data, koppla samman ett eller flera kontor, korta svarstider eller hög bandbredd. Möjlighet till redundans och utökade SLA-nivåer finns självklart. Vi är tillgängliga dygnet runt och levererar såväl nationellt som internationellt. Kontakta oss så hjälper vi er!


MER OM VPN

REDUNDANS

Med en sekundär förbindelse behöver ni inte oroa er för några oönskade avbrott. Många erbjuder så kallad ”redundans”, men ofta är det bara en del av vägen eller den sista sträckan. För oss innebär redundans hela vägen, från A till B. Därför har vi byggt ett helt redundant corenät i världsklass. Våra kunder förtjänar det bästa och vi vet vikten av en fungerande kommunikation.


KONTAKTA OSS

UTÖKAD SLA

Ibland kan det plötsliga inträffa och sällan går det att styra över när problem uppstår. Oftast sker det olägligt och dessutom utanför kontorstid. Vid dessa tillfällen är det viktigt att snabbt kunna komma i kontakt med någon som kan agera och hjälpa till. Vi erbjuder utökade SLA-nivåer och finns tillgängliga alla dagar, året runt. Hos oss är ert bygge i trygga händer!


SLA-NIVÅER

VI ERBJUDER ÄVEN

LÄS MER

BREDBAND VIA STADSNÄT

Behovet är det viktiga, inte företagets storlek. Vi levererar fiberuppkopplingar både via stadsnät samt via eget nät, oberoende av underleverantörer, till företag över hela landet.

LÄS MER

BRF & FASTIGHET

Spara pengar genom att låta oss koppla upp er bostadsrättsförening & fastighet!
Vi har flera års erfarenhet av gruppanslutningar och kollektiva lösningar.

LÄS MER

KAPACITET

Har ni en egen förbindelse idag? Är ert företag i behov av hög bandbredd eller möjlighet att vidareförsälja denna till era kunder? Oavsett så ser vi till att hitta den lösning som passar er bäst.

LÄS MER

AVANCERADE TJÄNSTER

Vi är enormt flexibla i det vi gör. Med vår spetskompetens så ser vi alltid bara möjligheter. Har ni specifika behov eller “speciella” krav på er kommunikation så är det precis vad vi brinner för!

LÄS MER

DDOS SKYDD

DDoS attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er att skydda er data från oönskade attacker och intrång.

LÄS MER

SERVERDRIFT

Vi samarbetar med flera etablerade leverantörer av server och drifttjänster landet över. Varför? För att er data ska kunna kommunicera på bästa sätt! Vi hjälper er att hitta rätt lösning bland molnen.

OFFERTFÖRFRÅGAN